Medlem

Jönköpings läns konstförening anordnar en mängd olika aktiviteter som föreläsningar, konstresor, ateljébesök, Länsalongen, Ungdomens Vårsalong och inte minst medlemslotteriet.

Medlemstidning

Vår medlemstidning Aktuellt kommer ut 3–4 gånger per år och i den kan du läsa om konst och kultur och får du nyheter om föreningens verksamhet.
Du hittar tidigare utgivna utgåvor här.

Konstlotteri

Ungefär halva den årliga medlemsavgiften används för att finansiera konstlotteriet. Samtliga medlemmar som erlagt årets medlemsavgift före första november deltar i utlottningen.

Konstresor

I föreningens regi anordnas konstresor både inom Sverige och till utlandet. Resorna annonseras i medlemsbladet Aktuellt.
Du hittar aktuella konstresor bland våra aktiviteter.

Bli Medlem

För att bli medlem i Jönköpings Läns Konstförening fyller du i formuläret i högerspalten.

Alternativt kan du även sätta in årsavgiften 300:- på bankgiro 5657-5608 och ange namn, adress, telefon och e-postadress om du har detta.

Som medlem i Jönköpings Läns Konstförening

• Deltar du i det årliga konstlotteriet i november månad
  • Hem Medlemstidningen Aktuellt fyra gånger per år
  • Möjligheten att åka på intressanta korta eller långa konstresor
  • Möjlighet att delta i arrangemang som ateljébesök, konstvandringar osv.
  • Som medlem får du även en fin konstbok om vår konstsamling.